Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Tietoa meistä

Vuonna 2000 perustimme pienyrityksen Kahvila-Ravintola Härkätien, joka toimii Liedon kunnantalon tiloissa. Kiinnostus ravintola-alasta oli jo ilmassa nuoruusiässä. Molemmat näkevät alan erittäin monipuolisena sekä vaihtelevana ja mahdollisuudelta toteuttaa itseään. 

 

Koemme, että tavoitteena on työssämme kehittää toimintaamme ja osaamistamme. Pyrimme seuraamaan asiakaskäyttäytymistä ja sen mukaan räätälöimään mahdollisimman hyviä tuotteita ja kokonaisuuksia asiakkaillemme. Päätavoitteenamme onkin asiakastyytyväisyys ja halua myös erottua siinä, että käytämme laadukkaita ja hyviä raaka-aineita, joidenka avulla lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

 

Teemme tätä työtä suurella sydämellä ja olemmekin todella kiitollisia siitä, että vuonna 2014 meidät palkittiin Liedon yrittäjiksi. 

 

 

Tiedote EU:n tietosuoja-asetuksesta

EU:n tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 tuli voimaan 25.5.2018. Tämä kyseinen asetus velvoittaa myös pienempiä yrityksiä suojaamaan henkilötiedot tarkemmin. Näin ollen tämä sopimus tulee tehdä jokaisen laskutusasiakkaan kanssa, henkilötietojen suojaamiseksi.

Henkilötiedot & asiakasrekisteri

Yritys tarvitsee laskutusta varten asiakkaan nimen ja yhteystiedot. Tiedot kirjoitetaan paperilomakkeelle tai suoraan sähköiselle lomakkeelle. Paperilla tietoja säilytetään lukkojen takana ja sähköisessä tiedostomuodossa olevat tiedot säilytetään siten, että niihin on käyttöoikeuksilla rajattu pääsy. Henkilötiedot poistetaan, kun laskutus on hoidettu tai niitä on säilytetty lainsäädännön vaatiman ajan. Näitä henkilötietoja saa käyttää vain työssään niitä tarvitsevat henkilöt. Laskujen kopiot menevät kirjanpitäjälle, joka käsittelee ja säilyttää tietoja myös EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimalla tavalla.

 

Ystävällisesti,

 

Kirsi & Jari

 

02 4873 3446 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

Olemme avoinna

MA - TI 8-16.00

KE 8-17.00

TO 8-16.00

PE 8-15.00

LA - SU Suljettu (auki tilauksesta)

Lounas ma - pe 11 - 14

 

Kahvila-Ravintola Liedon Härkätie

Kirkkotie 13

21420 Lieto

Y-tunnus: 1585004-0

 

Ota yhteyttä!

Puh. 02 4873 3446

GSM 040 766 8223 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.