Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Catering palvelut

Catering palvelut

 

Kahvila-Ravintola Liedon Härkätiellä on pitkä kokemus erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämisestä. Järjestämme tarjoilut monenlaisiin tapahtumiin kuten esimerkiksi syntymäpäiväjuhlat, häät, ylioppilasjuhlat, muistotilaisuudet jne. Catering palvelut voidaan järjestää omassa ravintolassamme Liedon kunnantalolla tai haluamassanne vuokratilassa tai vaikka kotonanne. Ravintolassamme on tilaisuuksissa A-oikeudet, muulloin B-oikeudet. Juhlatilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan tovomusten mukaisesti ja tilaisuuden kokonaisuudesta neuvotellaan yhteistoimin. Tilaisuudet voidaan suunnitella myös asiakkaan haluaman teeman ympärille.

Erilaiset kokouspalvelut kuuluvat myös palveluihimme. Meillä on mahdollista järjestää yrityksenne tiedotustilaisuudet tai kokoukset. Järjestökokoukset ovat olleet myös hyvin suosittuja tapahtumia ravintolassamme. Liedon kunnantalolla on lisäksi paljon erikokoisia tiloja mm. auditorio, joita voi vuokrata Liedon kunnalta. Myös näihin tilaisuuksiin pystymme järjestämään esimerkiksi kahvitukset.

Meiltä on mahdollista tilata myös erilaiset saunaruoat, salaatit, pikkusuolaiset kuin myös kakut ja leivonnaiset. Tuotteet voidaan valmistaa sovittuna ajankohtana ja voitte noutaa tuotteet ravintolastamme tai vaihtoehtoisesti toimittamme tuotteet haluamaanne paikkaan.

Olemme avoinna

MA - TI 8-16.00

KE 8-17.00

TO 8-16.00

PE 8-15.00

LA - SU Suljettu (auki tilauksesta)

Lounas ma - pe 11 - 14

 

Kahvila-Ravintola Liedon Härkätie

Kirkkotie 13

21420 Lieto

Y-tunnus: 1585004-0

 

Ota yhteyttä!

Puh. 02 4873 3446

GSM 040 766 8223 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.